Американската кънтри звезда Морган Уолън остана без звукозаписен лейбъл, след появата

...
Американската кънтри звезда Морган Уолън остана без звукозаписен лейбъл, след появата
Коментари Харесай

С една дума кънтри звезда №1 в САЩ застраши кариерата си

Американската кънтри звезда Морган Уолън остана без звукозаписен лейбъл, след появяването на видеоклип, в който артистът и създател на песни използва расистки обиди, заяви уеб сайтът TMZ.

Това се случва сега, когато вторият албум на Уолън Dangerous: The Double Album оглавява Билборд 200 - най-престижната американска ранглиста за албуми, трета поредна седмица. По подигравка на ориста този триумф се дължи частично и на покачвания интерес, след един различен случай, за който на артиста също му се наложи да се извинява. 

В края на предходната година планирано му присъединяване като музикален посетител в Saturday Night Live, бе анулирано, откакто бе заловен да се забавлява в нощно заведения без маска. Малко по-късно му SNL му дадоха втори късмет и той се появи в шоуто със скеч, пародиращ на случая. По-рано през 2020 година той беше задържан пийнал на улицата, след като беше изпъден от бара на Кид Рок.   

От компанията Big Loud Records заявиха, че са взели решението да прекратят контракта си с Морган Уолън, откакто са гледали видеото. На фрагментите, снимани от камерата на отсрещната къща предишния уикенд, се вижда по какъв начин 27-годишният музикант се сбогува шумно измежду нощ с група хора на улицата и назовава един от тях с расистката засегнатост и още няколко неприлични думи.

Веднага след излизането на записа звездата се извини. Но това не спря радиостанциите да се откажат от излъчването на музиката му, Spotify и Apple Music да смъкват песните си от плейлистите си за Съединени американски щати, звукозаписната му компания да приключи рекламите на новия му албум и контракта си с него. 

„ Срамувам се и скърбя — сподели той пред TMZ, уеб сайтът, който първи разгласява фрагментите. — Използвах неприемлива расова засегнатост, за която няма опрощение. Искам извиня и да обещая, че ще бъда по-добър от това “. 

Че съжалява е несъмнено. Асоциацията за кънтри музика CMA разгласи, че също смъква песните му от своите платформи и окуражи сътрудниците си да създадат същото, а Академията за кънтри музика го изключи номинициите си за идните си Академични награди за кънтри. Тази година той имаше съществени шансове да завоюва в категорията „ най-хубав кънтри артист “. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР